Word volledig wegwijs in de belangrijkste aspecten van informatiebeveiliging en bereid uzelf voor op CISSP certificering. 

Tijdens deze training bereiden beveiligingsexperts zich grondig voor op CISSP (Certified Information Systems Security Professional) certificering. Tijdens deze zevendaagse training leert u de belangrijkste eigenschappen doorgronden ter voorbereiding op het CISSP certificeringsexamen. Een (ISC)²-geaccrediteerde trainer geeft de training. Aan het eind van de cursus staat examentraining op het programma. 

Wat is CISSP?

De afkorting CISSP staat voor Certified Information System Security Professional. Dit is een internationaal erkende standaard voor het geven van training aan mensen die zich specialiseren in informatiebeveiliging. De training valt onder toezicht van de onafhankelijke organisatie ISC². Wil je meer weten over CISSP-certificering? Bezoek de website van ISC²: https://www.isc2.org

Inhoud van de training

In de training komen alle acht domeinen van het officiële CISSP certificeringsexamen aan bod:

  • Beveiliging en risicomanagement
  • Asset security
  • Security engineering
  • Communicatie en netwerkbeveiliging
  • Identiteits- en toegangsbeheer
  • Security assessment en testen van beveiliging
  • Security operations
  • Software development security

Aanbevolen voor

Deze training is bij uitstek geschikt voor medewerkers die beschikken over ervaring op het gebied van informatiebeveiligingssystemen. Doel van de training: deelnemers breiden bestaande kennis uit om zodoende hun organisatie beter te beschermen tegen aanvallen van kwaadwillenden.

Certified Information Systems Security Professional

vakgebied
Cybersecurity
dagen
7 dagen training
tijd
09:00 - 16:30
waar
WTC-F tower, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
The Netherlands
prijs
€ 4.200 exclusief 21 procent btw. (Inbegrepen: presentatieslides (digitaal) en lunch). Een training op maat? Neem svp contact op om de prijs van een in-company training te bespreken.
Hou mij op de hoogte

Trainer

Route naar Innopay Academy

INNOPAY Academy is gevestigd in de F-toren van het World Trade Center (WTC) aan de Zuidas in Amsterdam. Of u nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer komt: u vindt ons gemakkelijk: Strawinskylaan 381, 1077 XX Amsterdam. De entree tot de F-toren vindt u via Zuidplein (als u met het openbaar vervoer komt en het Amsterdam Zuid trein/metro station verlaat, dan vindt u de F-toren aan de rechterzijde van het plein). De Academy vindt u op de begane grond. Bekijk hier een plattegrond van de WTC gebouwen.