Leer de basisinzichten van de belangrijkste concepten op het gebied van cybersecurity en bereid u voor op CSX certificering. 

In deze uitgebreide training leert u de basiskennis en -inzichten op het gebied van cybersecurity. U bereidt zich voor op certificering in onze Cybersecurity Fundamentals training. Tijdens deze driedaagse training krijgt u inzicht in alle belangrijke elementen die vereist zijn om het examen voor het CSX certificaat te behalen. Een ISACA geaccrediteerde trainer verzorgt deze training en u sluit af met een examen.

Wat is CSX?

CSX betekent 'Cybersecurity Nexus'. Dit is een internationaal erkende certificering binnen het domein van cybersecurity. CSX wordt aangeboden en beheerd door de onafhankelijke organisatie ISACA. Klik hier voor meer informatie over de certificeringsprocedure.

Inhoud van de Cybersecurity Fundamentals training

Onze training gaat  in op de vijf belangrijkste aandachtsgebieden van het officiële CSX curriculum en het certificeringsexamen:

  • Cybersecurity concepten
  • De principes van cybersecurity architectuur
  • Cybersecurity bij netwerken, systemen, applicaties en data
  • Incident response
  • De implicaties voor beveiliging bij het implementeren van nieuwe, opkomende technologie

Aanbevolen voor

De Cybersecurity Fundamentals training is speciaal ontworpen voor:

  • IT professionals
  • Security consultants
  • IT managers
  • IT service desk medewerkers
  • IT technical consultants

Duur

De training vindt gedurende drie dagen plaats met een interval van een week. Tijd: 09.00 – 16.30 uur.

Cybersecurity Fundamentals

vakgebied
Cybersecurity
dagen
3 dagen training
tijd
09:00 - 16:30
waar
WTC-F tower, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
The Netherlands
prijs
€ 2.700 exclusief 21 procent btw. (Inbegrepen: presentatieslides (digitaal) en lunch) Neem svp contact op om de prijs van een in-company training te bespreken.
Inschrijven
Hou mij op de hoogte

Trainer

Testimonials

"Rob bezit de gave om ingewikkelde onderwerpen op een rustige en toegankelijke manier uit te leggen. Zijn uitgebreide kennis, ervaring en passie maken dat hij eenvoudig de link tussen theorie en praktijk kan leggen."

Luisella ten Pierik, CISO Stedin

"Dankzij Rob's CRISC-training sloot ik m'n examen met goed resultaat af."

Jan Molenaar, Product Manager Security & Infra bij Swisscard AECS GmbH

Route naar Innopay Academy

INNOPAY Academy is gevestigd in de F-toren van het World Trade Center (WTC) aan de Zuidas in Amsterdam. Of u nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer komt: u vindt ons gemakkelijk: Strawinskylaan 381, 1077 XX Amsterdam. De entree tot de F-toren vindt u via Zuidplein (als u met het openbaar vervoer komt en het Amsterdam Zuid trein/metro station verlaat, dan vindt u de F-toren aan de rechterzijde van het plein). De Academy vindt u op de begane grond. Bekijk hier een plattegrond van de WTC gebouwen.