Alles wat u altijd al wilde weten over Blockchain.

Blockchain is een niet te missen 'hype'. Sommigen beweren dat het onze samenleving fundamenteel gaat veranderen. De manier waarop we werken, waarom we met elkaar data delen. Anderen zeggen dat Blockchain betekenisloos zal blijken te zijn. Na deze training bent u staat om zelf te oordelen. U leert de basisprincipes van de Blockchain technologie, business kansen en de mogelijke toepassingen in de praktijk.

Inhoud van de training

  • Oorsprong van Blockchain & Bitcoin
  • Basis van cryptografie en gedistribueerde netwerken
  • Recente technologische ontwikkelingen en business concepten
  • Kansen en bedreigingen

Aanbevolen voor

  • Leidinggevenden
  • Innovatie managers
  • Productmanagers

The nuts and bolts of Blockchain

vakgebied
Blockchain
dagen
2 dagen training
tijd
waar
WTC-F tower, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
The Netherlands
prijs
€1,800 exclusief 21 procent btw. (Inbegrepen: presentatieslides (digitaal) en lunch). Neem svp contact op om de prijs van een in-company training te bespreken.
Hou mij op de hoogte

Trainer

Testimonials

"Rob bezit de gave om ingewikkelde onderwerpen op een rustige en toegankelijke manier uit te leggen. Zijn uitgebreide kennis, ervaring en passie maken dat hij eenvoudig de link tussen theorie en praktijk kan leggen."

Luisella ten Pierik, CISO Stedin

"Dankzij Rob's CRISC-training sloot ik m'n examen met goed resultaat af."

Jan Molenaar, Product Manager Security & Infra bij Swisscard AECS GmbH

Route naar Innopay Academy

INNOPAY Academy is gevestigd in de F-toren van het World Trade Center (WTC) aan de Zuidas in Amsterdam. Of u nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer komt: u vindt ons gemakkelijk: Strawinskylaan 381, 1077 XX Amsterdam. De entree tot de F-toren vindt u via Zuidplein (als u met het openbaar vervoer komt en het Amsterdam Zuid trein/metro station verlaat, dan vindt u de F-toren aan de rechterzijde van het plein). De Academy vindt u op de begane grond. Bekijk hier een plattegrond van de WTC gebouwen.