INNOPAY Academy verzorgt trainingen voor medewerkers van (financiële) instellingen en overheden uit diverse sectoren. Doel: op strategisch en uitvoerend niveau kennis en vaardigheden uitwisselen en verbeteren zodat organisaties nóg beter in kunnen spelen op de snel veranderende wereld van digitale transacties.

Everything Transaction

Dit tijdperk van 'Everything Transaction', waarin alles een transactie wordt, levert INNOPAY een bijdrage aan het realiseren van een wereld waarin alle organisaties werken op basis van vertrouwen. En zij het potentieel dat het ecosysteem van digitale transacties hen biedt, maximaal weten te benutten. 

Over INNOPAY

Dat doen we door het ontwikkelen van innovatieve strategieën, business oplossingen en diensten zoals de Academy. We hebben ons door de jaren bewezen als dé expert op het gebied van digitale transacties. We hebben meegeholpen aan grote Nederlandse projecten zoals iDEAL, AcceptEmail, Digitale Nota en eHerkenning. Ook zijn we in toenemende mate betrokken bij projecten op industrieniveau, in Europa en daarbuiten.

Sinds onze oprichting in 2003 zijn we uitgegroeid tot toonaangevend consultancybureau met kantoren in Amsterdam en Frankfurt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland waar we marktleider zijn. We staan aan de basis van Holland FinTech, een financiële technologie hub met links naar de rest van Europa, Amerika, Azië en het Midden Oosten. 

Ons team bestaat uit meer dan 40 consultants die voor organisaties in binnen- en buitenland werken.

We onderscheiden ons door niet alleen te kijken naar wat technisch mogelijk is, maar ook te denken vanuit de eindgebruikers aan beide zijden van een transactie. Deze combinatie van zowel IT kennis als business sense maakt ons uniek.

Voor meer informatie over INNOPAY, ga naar: www.innopay.com