Dr. Rob van der Staaij

Dr. Rob van der Staaij (CISSP CISA CISM CRISC CEH CPT) is Director Cybersecurity, Head Trainer en Principal bij INNOPAY Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van cybersecurity, identity & access management, risk management en compliance. Rob is net zolang volledig gecertificeerd trainer bij de International Board of Certified Trainers. Rob doceert cybercrime & cybersecurity aan de Rijksuniversiteit Groningen.

"Na het behalen van mijn master en promotieonderzoek stortte ik mij op een carrière in de informatietechnologie. In de 20 jaar dat ik hierin werkzaam ben, heb ik gewerkt in verschillende sectoren, waaronder finance, overheid, gezondheidszorg, retail, transport, energie en telecom."

"Mijn expertise ligt hoofdzakelijk op het gebied van identity & access management en cybersecurity. Daarbij vertaal ik business vereisten en doelen naar technologie. Werkende technologie. Daarover communiceer ik op heldere wijze met stakeholders zodat iedereen weet wat nodig is om de business met technologie te versterken.

"INNOPAY heeft een sterke focus op het introduceren van innovatieve technologieën zonder dat risicomanagement en compliance uit het oog wordt verloren. Samen met creatieve en vooruitstrevende consultants stellen wij klanten in staat om het allerhoogste niveau op het gebied van efficiëntie en security te bereiken. In een wereld waarin veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen is het goed om altijd een stap voorsprong te hebben."

foto

Gijs Burgers

Gijs Burgers is een ervaren en allround Manager bij INNOPAY. Hij helpt klanten met hun uitdagingen op het gebied van online payments en digitale identiteiten. Een van Gijs' talenten is dat hij in staat is om high-level strategische kwesties te vertalen naar praktische uitvoering.  

Gijs was recent betrokken bij het realiseren van een e-commerce platform voor een grote Europese payments processor. Hij heeft daarnaast een aantal nieuwe business proposities ontwikkeld op het gebied van cryptocurrency en blockchain technologie. Van zijn hand is de publicatie: “Cryptocurrency: exploring a revolutionary technology”. 

Gijs Burgers

Josje Fiolet

Josje Fiolet is Senior Consultant bij INNOPAY. Josje heeft een achtergrond in Corporate Communicatie en International Management. Zij houdt zich bij INNOPAY vooral bezig met innovatie gerelateerde projecten op het gebied van payments en digitale identiteiten. Daarbij is de combinatie van technologie en cultuur volgens Josje een krachtig instrument om innovatie te bewerkstelligen. 

Josje is verantwoordelijk voor de Customer Onboarding propositie van INNOPAY. Ook hier zien we haar specialisatie terug: een mix van wettelijke vereisten, klantvoorkeur en organisatorische mogelijkheden leiden in haar optiek tot een snel en vooral relevante digitale onboarding waarmee klanten zich kunnen onderscheiden.

Josje Fiolet

Mounaim Cortet

Mounaim Cortet is Senior Manager bij INNOPAY, werkzaam op het gebied van strategische en innovatieve uitdagingen op het gebied van payments en digitale identiteiten. Hij helpt klanten bij het realiseren van concurrentievoordeel door het herdefiniëren van hun business(model) en het ontwikkelen van operationele strategieën.

Mounaim beschikt over een sterk analytisch inzicht en probleemoplossend vermogen en heeft een uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van digitale (groei) strategieën en waarde proposities voor klanten die actief zijn in de wereld van payments en digitale identiteiten. 

Mounaim Cortet

Vincent Jansen

Vincent Jansen is Partner en Digital Identity lead bij INNOPAY. Sinds 2003 is Vincent actief op het gebied van online payments en digitale identiteiten. Hij heeft bijgedragen als consultant en architect aan de ontwikkeling van betalingsproducten als iDEAL en MyBank (EU), en afsprakenstelsels als eHerkenning en eID Scheme. 

Vincent Jansen