Mounaim Cortet

Mounaim Cortet is Senior Manager bij INNOPAY, werkzaam op het gebied van strategische en innovatieve uitdagingen op het gebied van payments en digitale identiteiten. Hij helpt klanten bij het realiseren van concurrentievoordeel door het herdefiniëren van hun business(model) en het ontwikkelen van operationele strategieën.

Mounaim beschikt over een sterk analytisch inzicht en probleemoplossend vermogen en heeft een uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van digitale (groei) strategieën en waarde proposities voor klanten die actief zijn in de wereld van payments en digitale identiteiten. 

Mounaim Cortet

Josje Fiolet

Josje Fiolet is Senior Consultant bij INNOPAY. Josje heeft een achtergrond in Corporate Communicatie en International Management. Zij houdt zich bij INNOPAY vooral bezig met innovatie gerelateerde projecten op het gebied van payments en digitale identiteiten. Daarbij is de combinatie van technologie en cultuur volgens Josje een krachtig instrument om innovatie te bewerkstelligen. 

Josje is verantwoordelijk voor de Customer Onboarding propositie van INNOPAY. Ook hier zien we haar specialisatie terug: een mix van wettelijke vereisten, klantvoorkeur en organisatorische mogelijkheden leiden in haar optiek tot een snel en vooral relevante digitale onboarding waarmee klanten zich kunnen onderscheiden.

Josje Fiolet

Vincent Jansen

Vincent Jansen is Partner en Digital Identity lead bij INNOPAY. Sinds 2003 is Vincent actief op het gebied van online payments en digitale identiteiten. Hij heeft bijgedragen als consultant en architect aan de ontwikkeling van betalingsproducten als iDEAL en MyBank (EU), en afsprakenstelsels als eHerkenning en eID Scheme. 

Vincent Jansen