Mounaim Cortet

Mounaim Cortet is Strategy Director en Global Lead voor adviesdiensten op het gebied van strategie en Open Finance bij INNOPAY. Hij is een doorgewinterde strateeg met een fascinatie voor de link tussen bedrijfsstrategie enerzijds en de groeiende mogelijkheden van data, technologie en regelgeving anderzijds. Hij werkt aan strategische en innovatie gerelateerde uitdagingen in Open Finance en - in bredere zin - de digitale transactieruimte.  Zijn focus ligt op het helpen van executives in de financiële dienstverlening bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten waarmee ze in staat zijn businessmodel en operationele strategie te (her)definiëren. Het doel: concurreren en samenwerken in opkomende digitale ecosystemen. 

Zijn belangrijkste interessegebieden zijn Open Finance, betalingen, digitale identiteit en gedecentraliseerde financiering.

Mounaim Cortet

Josje Fiolet

Josje Fiolet is Senior Consultant bij INNOPAY. Josje heeft een achtergrond in Corporate Communicatie en International Management. Zij houdt zich bij INNOPAY vooral bezig met innovatie gerelateerde projecten op het gebied van payments en digitale identiteiten. Daarbij is de combinatie van technologie en cultuur volgens Josje een krachtig instrument om innovatie te bewerkstelligen. 

Josje is verantwoordelijk voor de Customer Onboarding propositie van INNOPAY. Ook hier zien we haar specialisatie terug: een mix van wettelijke vereisten, klantvoorkeur en organisatorische mogelijkheden leiden in haar optiek tot een snel en vooral relevante digitale onboarding waarmee klanten zich kunnen onderscheiden.

Josje Fiolet

Vincent Jansen

Vincent Jansen is Partner bij INNOPAY. Hij is een gepassioneerde collaboratieve innovator en heeft veel ervaring in het creëren van standaarden, afsprakenstelsels en trust frameworks voor tweezijdige producten in complexe, multistakeholder omgevingen.

Naast zijn werk voor klanten, is Vincent een bekende spreker en schrijver over digitale identiteit, data delen en open business modellen. 

Vincent Jansen

Mariane ter Veen

Mariane Ter Veen is Director Data Sharing & Public Services bij INNOPAY. Ze helpt organisaties om de kansen van het tijdperk van digitale transacties volledig te benutten. Dat doet ze door samenwerking binnen ecosystemen te faciliteren om zo gezamenlijk nieuwe waarde te creëren.

Mariane heeft een schat aan ervaring op het gebied van data delen, bij individuele organisaties en in publiek-private samenwerkingen. Zoals bij de ontwikkeling van iSHARE, een afsprakenstelsel voor het delen van logistieke data.

Mariane ter Veen

Douwe Lycklama

Douwe Lycklama is een van de thought leaders binnen het ecosysteem van digitale transacties. Hij geeft vorm aan baanbrekende bedrijfs- en marktinnovaties, aan standaarden en afsprakenstelsels. Hij is Founding Partner bij INNOPAY, een internationaal adviesbureau voor digitale transacties met vestigingen in Amsterdam en Frankfurt.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, waar INNOPAY de nummer 1 in de markt is. Het team van INNOPAY bestaat uit meer dan 40 ervaren domeinexperts die frequent een breeds scala aan wereldwijd opererende organisaties adviseren. Douwe is co-auteur van Alles Transactie, ‘Managementboek van het jaar 2019’.

Douwe Lycklama