Alles wat je altijd al hebt willen weten over data delen

Wil je met jouw organisatie het potentieel van data volledig benutten met nieuwe manieren om waarde te creëren? Merk je tegelijkertijd ook dat klanten steeds bewuster omgaan met het feit dat zij zelf een centrale rol spelen als het gaat om data?

Uiteindelijk is - en blijft - alle gedeelde data toch de data van de klant, toch? In toenemende mate willen mensen dat de virutele weegschaal, die ‘data benefit balance’ heet, uitpakt in hun voordeel.

Toegevoegde waarde van data delen benutten?
Wil je ontdekken hoe je toegang krijgt tot de data die nodig zijn om jouw organisatie op te bouwen of te laten groeien? En hoe je daarbij de toegevoegde waarde van data delen voor jezelf én voor je klanten optimaal benut?

Dan is de Workshop over data delen een uitgelezen kans om aan de slag te gaan!

Onderwerpen

Tijdens een interactieve sessie krijg je van INNOPAY op een beknopte manier (halve dag) alle diepgaande inzichten gepresenteerd die je moet weten over data delen:

 • Alles is een transactie
  De visie van INNOPAY op hoe de groei van digitale transacties het zaken doen verandert en wat de rol is van datasoevereniteit bij deze trend
 • Modellen voor data delen
  Het INNOPAY Triple A model en het INNOPAY 9 Building Block model
 • Afsprakenstelsel (‘trust scheme’) 
  Introductie bij het nieuwe paradigma van data delen, inclusief voorbeelden van de wijze waarop je waarde creëert met datasoevereiniteit
 • Europese ontwikkelingen op het gebied van data delen
  Kort EU-overzicht van ontwikkelingen inzake data delen (EU Data Strategy)
 • Wat doen we morgen?
  We onthullen zeven stappen om klanten meer controle over hun data te geven zodat je vandaag nog kunt starten met het data delen van morgen. 

Neem deel aan de workshop en en ga de uitdaging van datasoevereiniteit aan. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten tijdens de INNOPAY Workshop over data delen.

 

Workshop over Data Delen

vakgebied
Data Delen
dagen
Halve dag training
tijd
waar
WTC-F tower, 3rd floor
Strawinskylaan 381
1077 XX Amsterdam
The Netherlands
prijs
Gratis
Hou mij op de hoogte

Trainer

Mariane ter Veen

Trainer Mariane ter Veen

Director Data Sharing INNOPAY

Mariane Ter Veen is Director Data Sharing & Public Services bij INNOPAY. Ze helpt organisaties om de kansen van het tijdperk van digitale transacties volledig te benutten. Dat doet ze door samenwerking binnen ecosystemen te faciliteren om zo gezamenlijk nieuwe waarde te creëren.

Mariane heeft een schat aan ervaring op het gebied van data delen, bij individuele organisaties en in publiek-private samenwerkingen. Zoals bij de ontwikkeling van iSHARE, een afsprakenstelsel voor het delen van logistieke data.

Meer informatie?

Ontmoet onze trainers

Route naar Innopay Academy

INNOPAY Academy is gevestigd in de F-toren van het World Trade Center (WTC) aan de Zuidas in Amsterdam. Of u nu met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer komt: u vindt ons gemakkelijk: Strawinskylaan 381, 1077 XX Amsterdam. De entree tot de F-toren vindt u via Zuidplein (als u met het openbaar vervoer komt en het Amsterdam Zuid trein/metro station verlaat, dan vindt u de F-toren aan de rechterzijde van het plein). De Academy vindt u op de begane grond. Bekijk hier een plattegrond van de WTC gebouwen.